Lomi Lomi 'Temple Style'

 “It’s better to do nothing and be totally present than do a lot without presence.”
Kahuna Abraham Kawai’i.

Ontspanning door..

Ritmische (basis)strokes & voortdurende vloeiende beweging gecombineerd met pulses & stretches waardoor blokkades worden opgeheven & de Mana (energie) gaat stromen.. 

De Ha-breath

Legend has it dat de adem leven blies in alle wezens.. De adem speelt een belangrijke rol in het verplaatsen van energie en zuurstof door het lichaam. Door met de adem te werken, kun je beter loslaten waardoor er ruimte ontstaat voor heling.

Afstemming

Lomi Lomi wordt gegeven in ceremoniële setting. Door de juiste energetische reiniging en afstemming door Pule (gebed) na te streven, zorgt men voor een zuivere verbinding met Spirit & een safe space 

Lomi Lomi

In de spirit van Aloha en door een gedeelde intentie tussen gever en ontvanger vind er afstemming plaats. Middels Pule, Oli & chants stemt de Lomi- practitioner af op Ke Aukua (God/Source) en Aumakua (Ancestors) om geleid te worden tijdens de massage. Door deze afstemming is Lomi Lomi niet te vergelijken met enig andere manier van masseren, daar dit ook blokkades opheft op spritueel niveau. 

Lomi Lomi is een hele andere ervaring dan Reiki, misschien wel even mystiek.. Door de combinatie van afstemming en (huid- op - huid) aanraking een hele andere belevenis. Reiki en Lomi Lomi zijn niet met elkaar te vergelijken, buiten het feit om dat je met universele energie werkt en afstemt op de vibratie van universele liefde. Tijdens Lomi Lomi word je gevoed op alle lagen; fysiek, mentaal, emotioneel & spiritueel!

E Komo Mai..    Wees welkom!

Een Lomi practitioner zal nooit een bepaalde uitkomst van een sessie beloven. Alles wat de cliënt ontvangt is dat wat nodig is om de volgende stap te kunnen maken, ongeacht wat de cliënt of de practitioner denken dat er nodig is.