EA Spirit Lomi Lomi Hawaiian Healing Touch

 
taught by Kumu Brandon Kawika Foster 

Ontspanning door..

Ritmische (basis)strokes & voortdurende vloeiende beweging gecombineerd met pulses & stretches waardoor blokkades worden opgeheven & de Mana (energie) weer gaat stromen.. 

De Ha-breath

Legend has it dat de adem leven blies in alle wezens.. De adem speelt een belangrijke rol in het verplaatsen van energie en zuurstof door het lichaam. Door met de adem te werken, kun je beter loslaten waardoor er ruimte ontstaat voor heling.

Afstemming

Mana Lomi Lomi wordt gegeven in ceremoniële setting. Door de juiste energetische reiniging en afstemming door Pule (gebed) na te streven, zorgt men voor een zuivere verbinding met Akua/Spirit & een safe space 

Lomi Lomi

In de spirit van Aloha en door een gedeelde intentie tussen gever en ontvanger vind er afstemming plaats. Middels Pule, Oli & chants stemt de Lomi- practitioner af op Ke Aukua (God/Source) en Aumakua (Ancestors) om geleid te worden tijdens de massage. Door deze afstemming is Mana Lomi Lomi niet te vergelijken met enig andere manier van masseren, daar dit ook blokkades opheft op spiritueel niveau kan men spreken van healing.

Mana Lomi Lomi is een hele andere ervaring dan een reguliere ontspanningsmassage; Mana Lomi Lomi is heling. Ceremonieel gezien doe je eerst Ho'oponopono om de weg vrij te maken voor heling. Door de combinatie van afstemming en (huid- op - huid) aanraking een hele andere belevenis. Reiki en Lomi Lomi zijn niet met elkaar te vergelijken, buiten het feit om dat je met universele energie werkt en afstemt op de vibratie van universele liefde. Tijdens Lomi Lomi word je gevoed op alle lagen; fysiek, mentaal, emotioneel & spiritueel!

E Komo Mai..    Wees welkom!

Een Lomi practitioner zal nooit een bepaalde uitkomst van een sessie beloven. Alles wat de cliënt ontvangt is dat wat nodig is om de volgende stap te kunnen maken, ongeacht wat de cliënt of de practitioner denken dat er nodig is.