Mijn pad

In mijn jeugd en tienerjaren was ik altijd al zeer gevoelig voor de energieën van anderen om mij heen. Ik dacht altijd dat iedereen dit zo ervoer, maar gaandeweg leerde ik dat dit vaak niet zo is. Mijn (over)gevoeligheid heeft op den duur gezorgd voor diverse gezondheidsklachten waar ik weinig hulp voor kon vinden in het reguliere circuit. Gelukkig kwamen er mensen op mijn pad die bepaalde klachten vanuit een ander, meer holistisch & energetisch perspectief bekijken. Klachten op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau hangen vaak met elkaar samen. Voordat een klacht zich op fysiek niveau manifesteert is er vaak al een verstoring in de (energetische) balans op mentaal, emotioneel of spiritueel niveau. Door mijn eigen helingsproces ben ik me steeds meer gaan verdiepen in hoe de aan-/afwezigheid van energie of blokkades in het lichaam door bepaalde gebeurtenissen (trauma/ziekte) o.i.d. ons dagelijks welzijn & welbevinden kan beïnvloeden.

Zodoende ben ik mij meer gaan verdiepen in energie- en lichaamswerk. Dit begon voor mij met Reiki I & II uit pure nieuwsgierigheid. Ik wilde graag zelf onderzoeken en ervaren wat Reiki is en hoe je dit kunt toepassen. De diepe ontspanning zorgde ervoor dat fysieke pijn verdween & ruimte ontstond voor nieuw inzichten door verwerking van oude gebeurtenissen.

Door een verdere verdieping in mijn bewustwordingsproces en afstemming maakte ik kennis met een Hawaiiaanse manier van helingswerk; Lomi Lomi. Het Hawaiiaanse gedachtegoed dat alles bezield & met elkaar verbonden (Lokahi) is, voelt voor mij erg kloppend. Ik was direct 'hooked' na kennismaking met deze manier van energie-/lichaamswerk. Kenmerkend zijn het werken in ceremoniële setting & de protocollen die hierbij komen kijken... alsof je echt even helemaal in een andere, zachtere, wereld vertoeft. Er gaat veel respect & verbinding uit van een Kahi Loa, Lomi Lomi massage of een Lomi Hapai (Hawaiiaanse zwangerschapsmassage). Tevens heb ik van mijn Kumu Lawrence Aki (50e generatie in lijn) de eer om de Luna Ho'oponopono te mogen toepassen; het (originele) Hawaiiaanse vergevingsritueel. Zonder vergeving is er geen heling mogelijk. Idealiter start een Lomi Lomi met een Ho'oponopono sessie. Dit zijn diepgaande & helende processen welke ik mag begeleiden. Jíj doet het werk.. (N.b. deze vorm van Ho'oponopono heeft niets met de Westerse/ New Age mantra te maken). Tevens heb ik in 2022 de cursus Transformational Cupping gevolgd & mag ik volgens deze methode verlichting bieden bij (hardnekkige) pijnklachten, cellulitis, slechte doorbloeding-/doorstroming van lymfe en het vasthouden van vocht bv. 

Alles wat te maken heeft met energie-/lichaamswerk vind ik mateloos interessant. Ik verdiep en verbreed ook regelmatig mijn kennis door cursussen te volgen en online deel te nemen aan Kuka Kuka, Talk stories met Hawaiiaanse Kumu's waardoor ik constant in ontwikkeling blijf. Mijn intuïtie is hierin leidend.  Want waarom krijgen mensen/dieren eigenlijk pijnklachten? Hoe ontstaan ziekten? Hoe kun je de regie over je eigen leven weer terug krijgen? Zo maar wat vragen die vanuit verschillende perspectieven bekeken kunnen worden.

Ben je nieuwsgierig, wil je iets vragen of wil je gewoon wat meer informatie?

Ik kom graag in verbinding!

Warme groet,

Laura de la Rie" Ik ben niet jouw healer, jij bent jouw eigen healer.. Ik ben slechts een 'conduit' voor de energie."