In mijn jeugd en tienerjaren was ik altijd al zeer gevoelig voor de energieën van anderen om mij heen. Ik dacht altijd dat iedereen dit zo ervoer, maar gaandeweg leerde ik dat dit vaak niet zo is. Mijn (over)gevoeligheid heeft op den duur gezorgd voor diverse gezondheidsklachten waar ik weinig hulp voor kon vinden in het reguliere circuit. Gelukkig kwamen er mensen op mijn pad die bepaalde klachten vanuit een ander, meer holistisch & energetisch perspectief bekijken. Klachten op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau hangen vaak met elkaar samen. Voordat een klacht zich op fysiek niveau manifesteert is er vaak al een verstoring in de (energetische) balans op mentaal, emotioneel of spiritueel niveau. Door mijn eigen helingsproces ben ik me steeds meer gaan verdiepen in hoe de aan-/afwezigheid van energie of blokkades in het lichaam door bepaalde gebeurtenissen (trauma/ziekte) o.i.d. ons dagelijks welzijn & welbevinden kan beïnvloeden.

Zodoende ben ik mij meer gaan verdiepen in energiewerk en bodywork. Dit begon voor mij een aantal jaar geleden met Reiki I & II. In de eerste instantie ben ik gestart met Reiki I uit pure nieuwsgierigheid. Ik wilde graag zelf onderzoeken en ervaren wat Reiki is en hoe je dit toe kunt passen. Toen ik eenmaal ervoer wat Reiki kan doen was ik direct overtuigd en heb ik dit dagelijks ingezet om fysieke pijn bij mijzelf te verlichten. De diepe ontspanning zorgde ervoor dat pijn verdween en er ruimte ontstond om bepaalde dingen te verwerken. Net als je bijvoorbeeld tijdens een meditatie kunt ervaren, ontstond er inzicht in bepaalde patronen. Door de diepe ontspanning zink je even heel diep in jezelf, ben je echt in het nu. Door de ruimte die dan ontstaat kun je dingen doorvoelen en beter loslaten. Naarmate ik Reiki vaker toepas ben ik mij hier steeds bewuster van geworden. Wat een prachtige en zachte manier om dit te bereiken! Niet verrassend dat ik hierna ook de vervolgcursus voor Reiki II gevolgd heb. Door o.a. Reiki heb ik geleerd dat ik niet alleen energie voel, maar hier dus ook iets mee mag doen!  En hoe gaaf is dat, als je dit ook bij andere mensen in kunt zetten als zij hier voor open staan. 

Door een verdere verdieping in mijn bewustwordingsproces en afstemming door o.a. het werk met Reiki, kwam er ook een Hawaiiaanse manier van lichaamswerk op mijn pad. Van een Hawaiiaanse Kumu (leraar) genaamd Wayne Kealohi Powell heb ik een afgeleide methode van de Lomi Lomi; Kahi Loa mogen leren. Ook wel 'A Touch of Hawaiian Magic' genoemd. Een massagetechniek waarbij je afgestemd vanuit je Hoger Zelf met Spirit en de voorouders werkt. Door de energie van de natuurspirits; de elementen vuur, water, lucht & wind, de diverse rijken; het dieren-/mineralen-/ & -mensenrijk op te roepen en in te zetten voor heling door middel van associaties, visualisatie & chants. Een ware belevenis! 

Ik was direct 'hooked' na kennismaking met deze manier van energiewerk, zodoende ben ik me verder gaan verdiepen in de Lomi Lomi en het werken vanuit deze afstemming en energie. Lomi Lomi is een hele andere ervaring dan Reiki, misschien wel even mystiek.. Maar door de combinatie van afstemming en (huid- op - huid) aanraking toch een hele andere belevenis. Reiki en Lomi Lomi zijn niet met elkaar te vergelijken, buiten het feit om dat je met universele energie werkt en afstemt op de vibratie van liefde. Veel mensen hebben tegenwoordig 'huidhonger' en tijdens de Lomi Lomi word je gevoed op alle lagen; fysiek, mentaal, emotioneel & spiritueel!

Kenmerkend voor het Hawaiiaans helings-/lichaamswerk is de ceremoniële setting en de protocollen die hierbij komen kijken... alsof je echt even helemaal in een andere, zachtere, wereld vertoeft. 


Ook kan ik door een zuivere afstemming intunen voor readings met uw huisdier of op het veld van de Akasha Kronieken waar antwoorden op uw eigen levensvragen kunnen liggen. Omdat er voor- tijdens en na de sessies veel los kan komen ben ik ook opgeleid als (intuïtief) coach.

Alles wat te maken heeft met energie-/lichaamswerk vind ik mateloos interessant. Want waarom krijgen mensen/dieren eigenlijk pijnklachten? Hoe ontstaan ziekten? Hoe kun je de regie over je eigen leven weer terug krijgen? Zo maar wat vragen die vanuit verschillende perspectieven bekeken kunnen worden. Waar het om gaat is dat het antwoord zich in je eigen wezen bevindt, soms alleen wat verborgen. En ik hoop dat ik daar in mag faciliteren.

Ben je nieuwsgierig, wil je iets vragen of wil je gewoon wat meer informatie?

Ik kom graag in verbinding!

Warme groet,

Laura de la Rie