Prijzen

Sessies en prijzen

Reiki tafelbehandeling 30 - 60 min.

De Reiki- tafelbehandeling kan 30 min. tot 60 min. duren en zal afhankelijk van de klachten van de cliënt op een behandeltafel plaatsvinden. Tijdens de sessie maakt de practitioner gebruik van diverse grepen op het hoofd & lichaam (aan de voor- en achterzijde van het lichaam). Hierbij is de cliënt gekleed in warme, comfortabele kleding.

Losse Reikisessie:

 € 30,-      voor 30 min.
 € 54,95,- voor 60 min. 

De ervaring leert dat men Reiki als een pure weldaad ervaart en geregeld terug komt voor een vervolgbehandeling. Ik denk graag met u mee en bied daarom de volgende pakketten aan:

Reiki Pakket:

3 x 30 min voor € 25,- per sessie
3 x 60 min voor € 50,- per sessie
Alle afspraken voor de sessies worden op hetzelfde moment gepland. Niet gelding i.c.m. andere acties/aanbiedingen


Reiki op afstand met foto

Alles is energie en energetisch is alles met elkaar verbonden. Zodoende hoeft men niet direct fysiek in dezelfde ruimte aanwezig te zijn om Reiki te kunnen krijgen. Het is ook mogelijk om Reiki op afstand te ontvangen. Hiervoor hoeft u alleen uw naam en een foto (waar u alleen op staat) per mail door te sturen. Reiki op afstand werkt ook erg goed voor huisdieren of een bepaalde situatie in uw leven die wat licht en liefde mag ontvangen! 

Een gemiddelde afstandsbehandeling duurt 60 min. € 35,-

Lomi Lomi massage

Hawaiiaanse massage in ceremoniële setting.

Vanaf 60 min massage incl. voetenbad vooraf en Ho'oponopono (Hawaiiaans vergevingsritueel) € 64,95


Kahi Loa; 'A Touch of

Hawaiian Magic'

Ga jij het avontuur aan met alle natuurelementen, Aumakea en Spirit? Laat al je cellen 60 min lang wakker geschud worden door alle diverse magische sensaties...

45-60 min. ondergedompeld in Hawaiian Magic € 59,95,-

Lomi Hapai

Hawaiiaanse zwangerschapsmassage in zijlig (ook geschikt voor volwassenen die niet plat op de rug kunnen liggen & keiki (kinderen))

60 minuten € 45,- (incl. voetenbad vooraf)

Holistic Pulsing

Het pulsen is geïntegreerd tijdens diverse sessies, maar kan zeker ook als losse behandeling geboekt worden. Het lichaam van de cliënt geeft zelf aan hoe lang een pulssessie gewenst is. Dit kan variëren van 10/20-  tot 60 min.

40 min. losse pulssessie € 35,-
60 min. losse pulssessie € 50,-