Prijzen

Sessies en prijzen

Reiki tafelbehandeling (vanaf 30 min - 60 min.)

De Reiki- tafelbehandeling kan 30 min. tot 60 min. duren en zal afhankelijk van de klachten van de cliënt op een behandeltafel plaatsvinden. Tijdens de sessie maakt de practitioner gebruik van diverse grepen op het hoofd & lichaam (aan de voor- en achterzijde van het lichaam). Hierbij is de cliënt gekleed in warme, comfortabele kleding.

Kosten losse Reikisessie:


 € 40,- voor 30 min.
 € 55,- voor 45-60 min. 

De ervaring leert dat men Reiki als een pure weldaad ervaart en geregeld terug komt voor een vervolgbehandeling. Ik denk graag met u mee en bied daarom de volgende pakketten aan:

Kosten Reiki Pakket:

3 behandelingen van 30 min voor € 35,- per behandeling
3 behandelingen van 60 min voor € 50,- per behandeling
De geldigheid van deze pakketten is 3 maanden.

Reiki op afstand (met foto 30 min.)

Alles is energie en energetisch is alles met elkaar verbonden. Zodoende hoeft men niet direct fysiek in dezelfde ruimte aanwezig te zijn om Reiki te kunnen krijgen. Het is ook mogelijk om Reiki op afstand te ontvangen. Hiervoor hoeft u alleen uw naam en een foto (waar u alleen op staat) per mail door te sturen. Reiki op afstand werkt ook erg goed voor huisdieren of een bepaalde situatie in uw leven die wat licht en liefde mag ontvangen! Kosten € 30,- voor 30 minuten

Lomi Lomi massage


60 min massage incl. voetenbad vooraf € 65,-


Kahi Loa; 'A Touch of

Hawaiian Magic'

Ga jij het avontuur aan met alle natuurelementen, Aumakea en Spirit? Laat al je cellen 60 min lang wakker geschud worden door alle diverse magische sensaties...

45-60 min. ondergedompeld in Hawaiian Magic € 65,-

Lomi Hapai

Hawaiiaanse zwangerschapsmassage in zijlig

60 minuten € 65,- (incl. voetenbad vooraf)

Holistic Pulsing

Het pulsen wordt vaak tijdens de diverse behandeling geïntegreerd, maar kan ook als losse behandeling geboekt worden. Vooraf is lastig in te schatten hoe lang een sessie duurt, daar het lichaam zelf aangeeft wanneer het voldoende is. Een volledige sessie waarin het hele lichaam van top tot teen gepulst wordt duurt zo een 45- 60 min. Maar soms is 20 minuten genoeg. 

Een losse pulssessie tot 30 min kost  € 40-
Een losse pulssessie 30 - 60 min kost € 50,-